уторак, 31. мај 2011.

Sajam zdravljaU Belekspocentru biće održan Sajam zdravlja, a glavna tema je prevencija kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih bolesti.


U Belekspocentru, pod pokroviteljstvom Republičkog ministarstva zdravlja i Sekretarijata za zdravstvo grada Beograda, biće održan Sajam zdravlja. Glavna tema dvodnevnog Sajma, koji počinje sutra, jeste prevencija kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih bolesti. 
 Osim toga, biće promovisane preventivne mere za očuvanje zdravlja, biće reči o alternativnim metodama lečenja, o fitnesu i rekreaciji... 
Ulaz je slobodan, a posetioci će moći da dobiju stručni savet o zdravom načinu ishrane, kao i da provere stanje svog organizma merenjem krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi.
Kako je Institut za onkologiju i radiologiju Srbije dao veliki doprinos ovom projektu, jedna od najznačajnijih aktivnosti na Sajmu zdravlja biće mamografski pregled bez zakazivanja. Očekuje se da veliki broj žena i ove godine preventivno deluje kada je reč o raku dojke.
Na Sajmu će govoriti ugledni stručnjaci iz Kliničkog centra Srbije, u subotu, u 11 časova, na programu je predavanje ruskog naturologa Georgija Nazarova na temu "Zdravlje bez kompromisa", dok će se seminar naslovljen sa "Detoksikacija i podmlađivanje organizma po Georgiju Nazarovu" biti održan istog dana, od 13 časova.
Izvor: Novosti

Нема коментара:

Постави коментар