четвртак, 27. јануар 2011.

Povratite kondiciju posle praznika

Novogodišnji i božićni praznici su iza nas. Da biste se sa lakoćom oslobodili viška kilograma koje ste "zaradili" za prazničnom trpezom, preporučujemo više fizičke aktivnosti. Osim napolju, možete da se rekreirate i u svom domu uz pomoć raličitih pomagala.LEG POWERLeg power je poznata fitnes sprava koja uz svakodnevno korišćenje od 20-tak minuta garantuje da će vaša zadnjica i noge biti vitkije i čvrće a masne naslage će početi da se smanjuju. Namenjena je prvenstveno pripadnicama lepšeg pola i angažuje delove tela koji su kod dama podložni gomilanju masnih naslaga.

BODY TRIMER
Sigurno jedna od najpoznatijih i najekonomičnijih sprava za jačanje stomačnih i leđnih mišića. Malih dimenzija, praktična, lagana i ne zahvata posebno velik prostor za odlaganje. Nije lako ali efekti su zagarantovani.

STOMAK ELIMINATOR
Stanete na ovaj kružni disk i pravite okrete u levu i desnu stranu. Stomačni i leđni mišići se zatežu, troši se energija, masne naslage se tope. Veoma jednostavno! Samo uporno.

ANTICELULITE HELANKEZa one koji žele da bez mnogo "nauke" smanje masne naslage na stomaku, bokovima i zadnjici, rešenje mogu potražiti u anticelulit helankama. Posebno dizajniran materijal vrši mikromasažu navedenih delova tela izazivajući prirodni mehanizam smanjenja masnih naslaga. Efikasnost helanki se povećava ako se koriste prilikom šetnje ili blage fizičke aktivnosti.

SPIRALNI PRSTEN ZA MRŠAVLJENJE
Kada želimo da se ne znojimo i da sve prepustimo nauci onda je i prsten za mršavljenje dovoljan. Ipak, prsten može da pomogne ali nikako da zameni manji unos hrane i povećanu fizičku aktivnost.

ANTICELULITE MASAŽER

Masaža tela pospešuje smanjenje masnih naslaga na delovima tela koje masiramo. Ovaj masažer je dizajniran sa idejom da obezbedi što efikasniju masažu delova tela na kojima su se nakupile masne naslage: stomak, zadnjica, bokovi, ruke i sl. Najbolje efekte postiže ako se pored njega primenjuje i blaga fizička aktivnost kao i adekvatna ishrana. 

DIGITALNI PEDOMETAR
Fizička aktivnost je poželjna ali ako se pretera može se postići suprotan efekat od željenog. Digitalni pedometar je praktična i povoljna sprava pomoću koje možemo pratiti koliko smo se fizički agažovali i u svakom trenutku imati reper do koje granice treba da nastavimo sa vežbanjem.

MULTIFUNKCIONALNA SPRAVA
Ozbiljan kućni trenažer koji je zamišljen ne samo da se tope masne naslage nego da se i postigne zavidna fizička kondicija. Zahteva prostor, angažovanje i investiciju, ali daje sjajne rezltate kada se redovno koristi.

SOBNI BICIKL
Još jedan dobro poznati kućni trenažer koji simulira vožnju bicikle. Princip njegovog rada je vrlo jednostavan. Vožnja bicikla angažuje najveće grupe mišića na ljudskom telu čime se ostvaruje kvalitetan kardio trening, sagorevaju masne naslage i poboljšava sveopšta fizička kondicija.

VIJAČA SA BROJAČEM
Osavremenjena verzija konopca za preskakanje sa udobnim drškama i mehaničkim brojačem skokova. Izvor : zena.blic

Нема коментара:

Постави коментар