недеља, 09. септембар 2012.

Konjski balsam

Kao i uvek,vođena svojim nekim tegobama, često isčačkam nešto zanimljivo pa tako i ovog puta rešila sam da podelim sa Vama jedan mali i jako koristan tekstić. Verujem da će koristiti jer pre svega meni, ovo o čemu ću ja pisati, pomoglo i te kako i pomaže i pomagaće u mom daljem oporavku.
Reč je o konjskom balsamu,100% originalnom kojeg ima u dve varijante. Znači postoji balsam crvene boje i zelene.

Ja koristim zeleni i jako je dobar. Toliko mi pomaže oko mojih nogu da ne mogu da opišem.
Inače moj problem je taj što imam uganuće i noge su mi totalno bolne, obe. Uganutu nogu mažem zbog cirkulacije a drugu,zdravu nogu, mažem jer mi se cela noga aktivirala i krenule su unutrašnje vene da bole jer se sav teret prebacio na nju.Sam naziv je dobio zbog veoma jakog dejsta balsama na naš organizam, gde se posle upotrebe oseća velika pokretljivost tela.
Inače njihova ambalaža izgleda ovako:
Krauterhof Konjski balsam - ekstra jak 500ml    Krauterhof Konjski balsam 500ml

Crveni konjski balsam

Konjski balzam sa efektom toplote idealan je za umorne, otečene i proširenim venama opterećene noge. Sadrži ekstrakt divljeg kestena (engl. Horse chestnut), kamfor, ruzmarin, arniku, mentol i esencijalna ulja. Pomaže pri trenutnom uklanjanju bolova usled umora, povreda, oteklina, kao i reumatskih bolova. Pogodan je i za masaže bolnih područja jer greje, aktivira i pruža osećaj olakšanja. Protivupalna i antispasmodička svojstva pojedinih sastojaka smanjuju mogućnost nastanka grčeva i bolova u mišićima.


Zeleni konjski balsam

Konjski balsam sa efektom hlađenja idealan je kod reumatskih promena,bolova u koštano-zglobnom sistemu, slabe cirkulacije,problema sa venama, uganuća, grčeva i modrica. Pogodan je za masažu celog tela. Sadrži ricinusovo ulje, kamfor, mentu, ruzmarin, divlji kesten i i arniku koja pospešuje cirkulaciju i neguje kožu. Ne sadrži nikakve sastojke štetne po ljudsko zdravlje. Proizveden u saglasnosti sa nemačkim sanitarnim zakonima.
By: Tamaris_Vesna

Нема коментара:

Постави коментар