четвртак, 17. фебруар 2011.

3 saveta za veće i lepše grudi

Budite seksi  prirodnim metodama.
Lepe, okrugle, i dobro stojeće grudi san su svake žene, a verovatno i muškarca. Ipak, vreme, a i gravitacija nisu baš na strani vaših nekada jabuka, a sad možda i kruški – nadamo se još uvek ne smokvica. Zato evo nekoliko prirodnih saveta za poželjne grudi.
1. Ishrana
soja_grudi_in
Određene namirnice mogu povećati nivo estrogena u telu zbog kojeg će vaše grudi izgledati mekše i veće. Zato pokušajte u ishranu uneti više žitarica i  proizvoda od soje, koje su bogate izloflavonima koji oponašaju učinak estrogena u telu. Prikladne namirnice su: ječam, lan, pasulj, šargarepa, patlidžan,  paradajz i bundeva. Vitaminom E i estrogenom bogata je i riba, posebno bela.
2. Vežba
vjezba_grudi_in
Najbolja vežba za lepe grudi je plivanje. Ipak, ako niste u prilici  otići do bazena, a leto još nije ni blizu, pokušajte vežbati tako da pritisnete dlanove u visini grudi. Tako ruke držite pet sekundi, a vežbu ponovite deset puta. Ako ipak idete u teretanu, više vremena posvetite vežbanju na spravama za ruke jer će vam se grudi učvrstiti.
3. Masaža i voda
grudi_tusiranje_in
Cirkulaciju u grudima podstaknite tuširajući se naizmenično toplom i hladnom vodom pa im nežno napravite piling. Nakon tuširanja izmasirajte grudi sa losionom.

Нема коментара:

Постави коментар